S klasično nego obraza upočasnimo staranje kože

Klasična nega obraza je 90-minutni tretma, ki kožo preplavi s toplo paro, jo zmasira in jo tako pripravi na čiščenje. Po globinskem čiščenju se kožo na obrazu nahrani z masko ter zaščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja. Pri globinskem čiščenju kože se kožo na obrazu, s pomočjo odpiranja por s paro, očisti globlje. Težave z ogrci in drugimi nepriljubljenimi nečistočami so lahko preteklost, če znamo pravilno poskrbeti za higieno naše kože.

Klasična nega obraza se priporoča vsem, ki svoji koži privoščijo občasen počitek in prijazno nego, ki jo vsaka koža potrebuje.

Klasična nega obraza pomaga pri zaviranju nastanka gub in izsušenosti, že dolgo pa je priljubljena metoda proti staranju kože.

Redna pedikura ni nepotreben strošek

Ker na stopalih preživimo lep del dneva, je prav za njih tudi poskrbeti. Stopala so naša opora, so del telesa brez katerega ne bi mogli doseči nobenega mesta. In vendar jih jemljemo kot samoumevno držalo za naše telo, ki služi našim potrebam.

Pedikura je način hvaležne povrnitve nežnosti našim stopalom. Z redno pedikuro se izognemo nepotrebnim težavam kot so otiščanci, vraščeni nohti in kurja očesa, s tem pa poskrbimo tudi za lep in urejen videz. Pri pedikuri se odstrani odvečna in otrdela koža ter oblikuje nohte, ki do del našega telesa in ogledalo naše higiene.

Redna pedikura vsekakor ni nepotreben strošek ali izguba časa. Če si bomo dopustili razvajati stopala, se bo to poznalo na celotnem telesu, saj so stopala nosilci zdravja in sproščenosti v telesu.