Masaža za sprostitev ali terapijo

Za obisk masažnega salona se običajno odločimo zato, da se pod prijetnimi rokami izkušenih maserjev in maserk sprostimo. Najbolj prija masaža po dolgem delovnem dnevu ali pa med sproščenim vikendom. V takšnih primerih pridejo v poštev vse vrste masaž, tako klasična, tajska, celo refleksna masaža stopal.

Čeprav imajo načeloma vse masaže prijeten sprostitveni učinek, ni nujno, da se zanje odločamo primarno iz tega razloga. Refleksna masaža stopal na primer združuje tudi nekatere prvine terapije, medtem ko poznamo še več drugih tretmajev, ki izpostavljajo koristne učinke na zdravje, ne le na počutje.

Refleksna masaža stopal

Pod nazivom refleksoterapija ta vrsta masaže že izdaja, da ni namenjena le sprostitvi. Gre za masažo stopal, pri kateri se cilja predvsem na točke v stopalih, ki učinkujejo na druge organe v telesu. To pomeni, da je takšna masaža lahko zelo blagodejna, a treba je poskrbeti, da jo izvaja strokovnjak.

Refleksoterapija Kranj je prava izbira za tiste, ki se želijo prepustiti le najboljšim. Da bo refleksna masaža učinkovita in seveda tudi prijetna, mora potekati v urejenem in udobnem okolju, najpogosteje v prilagojenem masažnem salonu. Refleksoterapija Kranj to vsekakor omogoča, poleg tega pa zagotavlja še drugo nepogrešljivo komponento za uspešno masažo – prave maserje in maserke. Le izkušene roke naredijo masažo res kakovostno, predvsem pa velja to za refleksoterapijo, pri kateri ne gre zgolj za sprostitev. Če se želite torej poslužiti refleksne masaže v boju proti različnim tegobam, je smiselno izbrati strokovnjake, kakršne združuje refleksoterapija Kranj. Rezultati bodo opazni že takoj po odhodu iz salona!