Ponudba hibridnih računalnikov ASUS

Hibridni računalniki so v zadnjih letih postali nadvse priljubljeni. Začelo se je z razvojem tabličnih računalnikov, katerih prednosti so se z razvojem tehnoloških domislic vse bolj izpostavljale končnim uporabnikom. Ko je postalo jasno, da lahko tudi tablica deluje povsem enako, kot običajen računalnik, so se jih poslužili tudi tisti, ki so nameravali tablico uporabljati kot primarni računalnik. Tu so se pojavile nekatere pomanjkljivosti, ki jih elegantno rešujejo hibridni računalniki. Posebej je posrečena kombinacija očitna pri proizvajalcih, ki ponujajo tako tablice in prenosnike, kot hibridne računalnike.

Prenosnik ASUS je možno dobiti v vseh mogočih konfiguracijah, saj je ponudba teh zelo pestra. Med cenovno ugodnimi najdemo takšne, ki niso kaj dosti zmogljivejši od sodobnih tablic. Na drugi strani bo napredna tablica ASUS že ponudila široko funkcionalnost in spodobno zmogljivost za resno uporabo. Ker je prenosnik ASUS običajne velikosti še vedno precej neroden, tablica ASUS pa ne omogoča nekaterih ključnih funkcionalnosti, je smiselno prednosti obeh kombinirati v hibridni računalnik.

ASUS danes ponuja pestro zbirko hibridnih naprav, ki združujejo prednosti prenosnikov in tablic, pri tem pa odpravljajo marsikatero pomanjkljivost. Če je bil prenosnik ASUS prej neroden in okoren, je zdaj v hibridni obliki nadvse priročen. Tablica ASUS, ki je bila do nedavnega zgolj pripomoček za uporabo v sili, je zdaj v hibridni obliki povsem enakopravna prenosnikom. Neprestani napredek sodobne tehnologije pa pomeni, da se vseskozi izboljšuje tudi zmogljivost tovrstnih kompaktnih naprav. Naloga proizvajalcev pri zasnovi hibridnih računalnikov je torej vse lažja, most med tablicami in prenosniki pa vse bolj izginja.