Praznovanje rojstnega dne na prav poseben način

Morda ste že naveličani svoj rojstni dan praznovati doma, kjer vas na koncu ne čaka nič drugega kot velika gora posode in še večja utrujenost, čeprav je praznovanje samo po sebi potekalo odlično. Za naslednje praznovanje rojstnega dne si lahko že sedaj rezervirate mesto pri odličnem ponudniku, ki vam ob takih priložnostih oziroma dogodkih ponuja prav posebne storitve.

Praznovanje rojstnega dne lahko poteka tudi nekoliko drugače, kot ste ga bili vajeni do sedaj. Lahko se, na primer, prijavite na storitev escape room ali sobo pobega, ki je pri nas vse bolj priljubljena, tako pri otrocih kot tudi pri starejših gernacijah.

Praznovanje rojstnega dne s pomočjo sobe pobega vas bo za nekaj časa popeljalo v popolnoma drug svet, kjer niso pomembne skrbi, temveč samo številni izzivi, iznajdljivost ter še kaj.

Team building prinaša številne prednosti, ki vas bodo navdušile

Morda je team building v vašem podjetju redno na urniku in se ga udeležujete že kar nekaj let zapored. To se je izkazalo za nekaj zelo koristnega, saj delo pri vas poteka veliko bolj sproščeno pa tudi odnosi med sodelavci so vse boljši in pristnejši.

Če tem building še ni prisoten pri vas, je čas za razmislek o tem, ali bi koristil tudi vam. Za začetek pa si lahko na spletni strani ponudnikov tovrstne storitve ogledate, kakšne možnosti vam team building sploh lahko ponudi.

Team building poteka izven delovnega časa in tudi izven delovnih prostorov, saj je njegov namen predvsem ta, da se skoraj popolnoma pozabi na stroga službena pravila, čeprav boste na njem še vedno govorili o tem, kaj vam je do sedaj na delovnem mestu uspelo narediti in tudi, kakšni so vaši načrti za naprej.

Team building navadno poteka v kakšnem prav posebnem ambientu, kjer vas lahko postrežejo z odličnimi jedmi ter pijačo. Pred obrokom pa vas morda čaka še kakšno prav posebno doživetje, ki vas bo s sodelavci še bolj povezalo.