Telegram

Za pošiljanje telegrama je potrebno poznati naslov, ime in priimek prejemnika telegrama. Telegram lahko naročite preko pošte, ga pošljete sami ali pa ga naročite pri kakšnem drugem ponudniku. Nekateri ponujajo pošiljanje telegramov ob kateri kolih dnevih, naj si bodo to prazniki ali pa vikendi.

Telegram je vsem poznan že dolgo časa. Že zelo dolgo časa nazaj so telegrame uporabljali zato, da so si sporočali tako dobre in malo manj dobre novice. 

Telegram se v današnjem času najpogosteje uporablja oziroma pošilja, ko na svet prijoka novorojenček. V današnjih časih je možno poslati poleg telegrama tudi kakšen paketek oziroma malenkostno darilo, ki bo telegramu dodal še večji pečat.

Telegram pa seveda ni namenjen za pošiljanje samo lepih stvari. Telegram se lahko pošlje tudi ob malo manj prijetnih in lepi stvareh in dogodkih. Velikokrat se telegram pošlje tudi ob smrti ljubljene ali pa poznane osebe. Poleg telegrama, ki vsebuje žalno voščilo lahko zraven dodate tudi sožalnico.

Medo telegram

 Medo telegram lahko pošljete vse dni v letu, ne glede na to ali se je malček odločil prijokati na svet ob vikendu ali pa kakšnemu prazniku. Pošljete ga lahko direktno v porodnišnico, kjer se nahaja mamica in dojenček. Pošljite medo telegram in tako z ljubkim  motivom na telegramu pričarajte prvo darilo za malčka. Poleg darila, ki ste ga izbrali za novorojenčka lahko dodate darilce tudi za mamico, ki si ga po trudu in naporu zagotovo zasluži.

 Medo telegram je čudovita izbira saj z svojim prikupnim motivom medvedka nikoli ne razočara. V voščilu ne pozabite omeniti tudi očka, ki je zagotovo zelo vesel in presrečen, ker je na svet prijokala njegova hčerkica ali pa ljubi sinek.Medo telegram je lahko v različnih barvah in ima dodane različne motive, ter različne medvedke. Tako boste lahko telegram medo poslali za fantka ali pa deklico. Zraven dopišite tudi kakšen lep verz, ki ste se ga spomnili sami.