Poceni tonerji za poslovno rabo

Vsak poslovnež želi čim bolj znižati stroške svojega poslovanja. Tisti, ki veliko tiskajo, se bodo v želji po racionalizaciji svojega poslovanja gotovo posvetili tudi stroškom, ki jih predstavlja delovanje tiskalnikov. Ta številka je še posebej velika v pisarnah, kjer je tiskalnik nepogrešljiv sodelavec z osemurnim delovnim časom. Tonerji se neprestano menjajo in predstavljajo vedno večji strošek, ki pa se ga da zajeziti.

Poceni tonerji ali varčen tiskalnik?

Ena opcija za prihranek na dolgi rok je seveda izbira cenovno ugodnih tonerjev, ki znižajo strošek posameznega natisa. To je ena izmed možnosti. Druga možnost je nakup varčnega tiskalnika, ki bo tudi z uporabo dražjih tonerjev na dolgi rok zagotovil prihranek. Tako bodo kakovostni tonerji še vedno odlično opravljali svoje delo, ne da bi bile potrebne neprestane drage menjave.

Lastniki pisarniških tiskalnikov Lexmark bodo nedvomno ugotovili, da je prava izbira originalen toner v kombinaciji z varčnim tiskalnikom. Lexmark tonerji namreč navdušujejo z dolgo življenjsko dobo in nadvse zanesljivim delovanjem, kar je prav tako pomembna lastnost tiskalnika pri nižanju stroškov. Sumljivo poceni tonerji se lahko hitro pokvarijo, zapacajo papir ali celo škodijo tiskalniku, kar nakoplje dodatne stroške. Uporaba originalnih Lexmark tonerjev je za tiskalnike te znamke najbolj smiselna poteza, saj v poslovnem okolju več kot prihranek na kratek rok šteje odlično delovanje naprave skozi celotno življenjsko dobo. Poleg tega originalni tonerji ne povzročajo težav pri vzdrževanju in servisu, saj so garantirano združljivi z napravo. Lexmark tonerji so na voljo pri zanesljivih prodajalcih, za poslovne uporabnike pa tudi preko pogodbe z dobaviteljem.