Stoli na sto in en način

Dejstvo je, da na zadnji plati presedimo znaten del svojih življenj. Nekateri sedijo po osem ur na dan v službi, drugi večino svojega časa presedijo za računalnikom, tretji pa še ne obvladajo ravnotežja in raje še sedijo. Stoli morajo biti prilagojeni različnim vrstam uporabe. V podjetjih bodo prišli prav konferenčni stoli http://domize.si/pisarniski-stoli/konferencni-stoli.html, nekateri si bodo privoščili prestižne direktorske stole, za najmlajše so namenjeni stolčki za otroke, http://domize.si/stoli/otroski-stolcki.html poleg teh pa poznamo še številne specializirane ali dokaj univerzalne vrste stolov.

Med najbolj pogosto uporabljanimi so konferenčni stoli, ki so precej univerzalni in lahko zadostijo širokemu spektru potreb. Še zdaleč jih ne najdemo le v konferenčnih sobah, kot bi si morda mislili od branju naziva te vrste stolov. Konferenčni stoli pridejo prav povsod, kjer je treba za nekaj časa posesti skupino ljudi. Najdemo jih torej tudi v šolah in na fakultetah, v različnih uradih, ponekod tudi v čakalnicah in podobnih prostorih. Ti stoli so namreč relativno poceni, zagotavljajo pa osnovno udobje in stabilnost. So precej nevtralni, tako da se brez težav vključijo v vsak prostor.

Na drugi strani spektra se nahajajo stolčki za otroke, ki seveda ne spadajo v poslovne prostore. Najdemo jih predvsem po domovih, pa tudi v družinskih restavracijah, v čakalnicah, kjer morajo pogosto čakati tudi otroci, ter seveda v vrtcih. Stolčki za otroke so seveda povsem drugačni od svojih konferenčnih kolegov. Gre za prilagojene stole, ki so v vseh ozirih pisani na kožo otrokom.

Na ta način lahko opišemo vrsto stolov, ki nam pridejo prav v vsakdanjem življenju. Pomembno je, da za vsako situacijo izberemo pravega!