Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža temelji na konceptu desetih najpomembnejših linij, ki potekajo po celem telesu. Združuje znanja indijske joge, kitajske akupresure, kiropraktike in japonskega šiatsuja. Je edinstvena pri lajšanju bolečin po poškodbah in nesrečah, pri utrujenih in napetih mišicah, pri boleznih revmatizma in išiasu.

Poznamo različne vrste tradicionalne tajske masaže, kot so kombinirane masaže. Pri teh masažah se masira del telesa oziroma določene dele telesa. Tradicionalna tajska masaža temelji na prepričanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko in da se s pritiskanjem lahko sprosti in uravnovesi celo telo. Namen masaže je izboljšati vsesplošno počutje, prekrvavitev in odpornost organizma.

Tradicionalna tajska masaža se ukvarja tudi z masažo z olji in zelišči. Enak učinek, kot pri tajski masaži z aromatičnimi olji, dosežemo s toplimi zelišči, ki jih zavite v blago in segrete na pari, maserji v kombinaciji direktne masaže s kepami toplih zelišč in ročno stimulacijo akupresurnih točk, pritiskajo na telo. Topla zelišča prijetno vplivajo na telo, predvsem pri boleznih tkiva, vnetih živcih, išijasu, revmi, artritisu.

Masaže v Mariboru

Zahvaljujoč povezanemu svetu in informacijam, ki so nam na voljo, za ta znanja ni potrebno iti daleč. Znanje Azije je dostopno tudi pri nas.

Masaže v Mariboru nudijo poleg antistresnih masaž tudi tradicionalne tajske masaže.

Masaže v Mariboru pomenijo srečanje z azijskimi kulturami, ki s svojim bogatim znanjem nudijo sočloveku blagostanje in zdravje. Zaradi skupnosti, kot je prostor v Mariboru, ki nudi masaže, se znanje lahko širi, deli in ohranja.