Najcenejše storitve selitvenih servisov

Pri izbiri selitvenega servisa je pogosto glavni dejavnik cena. To večinoma ni pametno, a v določenih primerih vseeno predstavlja dobro rešitev. Včasih pač iščemo najcenejše storitve z razlogom – ker nimamo posebnih želja in zahtev. Katere so najcenejše storitve selitvenih servisov?

Enostavne lokalne selitve

Selitveni servisi opravljajo tudi prevoze znotraj mesta. Prav zato je za selitveni servis Ljubljana cenik najnižji, če povprašujemo po tovrstnih lokalnih prevozih. A pozor, tudi transport znotraj mesta je lahko v nekaterih primerih precej zapleten. Tako je tudi za selitveni servis Ljubljana cenik običajno razdeljen na različne vrste prevozov, ki niso nujno najcenejši. Normalno je, da bo treba plačati nekaj več, če iščemo prevoz večjih in težjih predmetov, tudi če so razdalje znotraj mesta zelo kratke.

Treba je tudi preveriti, kaj vse vključuje za selitveni servis Ljubljana cenik. Večinoma gre za kompletne selitve, torej celovit odvoz in dostavo opreme na novo lokacijo. V nekaterih primerih so vključene še druge storitve, na primer demontaža in pakiranje ter montaža na novi lokaciji. Je pa treba te storitve pri najcenejših selitvenih servisih običajno doplačati.

Prevozi tovora

Storitve selitvenih servisov lahko koristimo tudi za prevoz večjih in težjih izdelkov. V tem primeru ne gre za cele selitve, temveč le za en predmet, ki ga sami ne moremo prepeljati. Pogosto je prav selitveni servis najbolj ugodna rešitev za tovorjenje večjih tovorov preko države. Poleg tega pa je to tudi ena izmed cenejših storitev, ki jih bomo našli v ceniku selitvenih servisov. Ne gre namreč za nič drugega, kot prevoz tovora.