Piknik meni za catering

Pri nekaterih piknikih catering seveda ne bo prišel v poštev, saj je pogosto namen teh dogodkov prav priprava hrane v družbi prijateljev. Če pa želimo organizirati piknik z drugim namenom in želimo postaviti v ospredje druženje brez skrbi glede priprave hrane, je prava izbira catering piknik, ki poskrbi za praktično vse sitnosti v zvezi z organizacijo piknika.

Večina dela pri organizaciji piknika se namreč nanaša prav na pripravo hrane, catering meni za piknik pa vse to enostavno reši, poleg tega pa prinaša še nekatere druge zelo dobrodošle prednosti. Ena izmed teh je na primer pestra ponudba jedi, ki so kot nalašč za takšne vrste obed.

Catering piknik meni vključuje celo vrsto klasičnih mesnih in zelenjavnih jedi, ki običajno spremljajo tovrstne dogodke. Točna zbirka jedi je stvar dogovora med naročnikom in ponudnikom cateringa, nekateri pa že imajo okvirne menije, ki ponujajo pestro izbiro. Catering meni za piknik mora na primer vključevati čevapčiče, hrenovke in nabodala, med mesnimi jedmi so pogosta izbira še puranji medaljoni in razni zrezki govedine ali svinjine. Morsko obarvan catering piknik ponuja na izbiro ribje fileje in lignje, v vsakem primeru pa morajo biti na voljo tudi ustrezne priloge.

Seveda je catering meni ustrezen tudi za vegetarijanske piknike. V ponudbi so mnoge zelenjavne jedi, ki se odlično podajo k takšnim dogodkom, na primer popečena zelenjava na žaru, za dodatno izbiro pa so v ponudbi tudi različne jedi iz sira, polenta in podobne vegetarijanske opcije. Ponudba je zelo pestra tudi med prilogami, solatami in sladicami.