Tajska masaža proti preobremenjenosti

Ali dolge delovne dneve preživljate v istem položaju na svojem neudobnem stolu? Mogoče že čutite posledice večurnega sedenja in primanjkanje premikanja? Ste brez energije in koncentracije? Najboljša rešitev za vas bo tajska masaža. Tajska masaža lajša bolečine in tudi preprečuje bolezni, na koncu pa se boste počutili prerojeni in polni energije. Odmislite stres in se prepustite izkušenim rokam.

Stranke tajsko masažo zelo hvalijo in so zelo zadovoljne, saj odpravi njihove bolečine in poskrbi, da se umirijo. Dodaten razlog je, da pri tajski masaži ni potrebno biti brez oblačil, ampak ste lahko oblečeni. Priporočajo sicer, da se odenete v tiste kose, ki so bolj udobni in ohlapni, saj boste tako v masaži bolj uživali. Tajska masaža se priporoča zavoljo sproščanja, zmanjševanja stresa, izboljšuje tudi obseg gibanja ter združuje um in telo. Lahko si privoščite tajsko masažo z olji, kokosovim maslom, antistresno ali pa tradicionalno.

Masaža in sproščanje

Bistvo masaže je, da targetira določene točke telesa in njegove mišice, ter jih skozi gibe sprošča. Refleksna masaža stopal se osredotoča na določene točke na stopalih, ki pošiljajo vibracije po celem telesu. S pritiskanjem na te določene točke lahko sprostimo in uravnovesimo celo telo. Masaža je zelo naravna stvar, maser pa pri masaži ne uporablja nevarnih snovi.

Pri masažnih gibih je najbolj pomembno, da so dovolj grobi, da lahko sprostijo vse mišice. Tako tudi spodbujajo cirkulacijo in aktivirajo oziroma umirijo organske funkcije. Ne skrbite, če vas bo po masaži bolela kakšna mišica. Ko se bodo vse mišice sprostile, bo tudi bolečina prenehala. Prednosti refleksne masaže so, da umiri in sprosti telo, pomaga pri raznih bolečinah v stopalih, nogah in celo do križa. Ženske se lahko tako tudi sprostijo med svojim menstrualnim ciklusom. Najbolj pomembno pa je, da se po masaži počutite sproščeni in ste pripravljeni na nove izzive.