Fasadni sistem Demit se ponaša s številnimi prednostmi

Ko smo raziskovali, kateri fasadni sistem je v današnjem času med najbolj priljubljenimi in tudi med najboljšimi, smo naleteli tudi na fasadni sistem Demit. Ta nam v največji možni meri zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite ovoja stavbe in tudi dolgo življenjsko dobo fasade. Sistem se ponaša s številnimi prednostmi in posebnostmi, med katerimi so tudi posebej izdelane fasadne plošče Demit Original. Za njih je značilno, da so zarezane v rastru 10×10 cm. Ravno to pa zagotavlja fasadi, da ima zelo dolgo življenjsko dobo.

Uporaba vrhunskih lepil in ostalih materialov

Fasadni sistem Demit je svojo priljubljenost zaslužil tudi zato, ker se pri njem uporabljajo tudi vrhunska lepila. Vemo, da je tudi od njih odvisna kakovost prav vsake fasade oziroma za njeno trajnost. Poleg lepila je potrebno paziti še na kakovost malte, ki mora biti elastična in odporna na vse vremenske razmere.

Demit fasade torej uporabljajo isti material za lepljenje izolacijskih plošč in za armiranje. To je namreč kompromis, ki nam zagotavlja še ugodno ceno.

Funkcija lepila, ki se uporablja pri tej vrsti fasadnega sistema, je zagotoviti čim bolj čvrsto vez med podlago in izolacijsko ploščo.

Sistem za fasade Demit tako pri svojem delu uporablja lepilo Demit Stirofix ter Demit Original malto za armiranje.

Vrhunski fasadni sistem na spletu

Sistem Demit, ki se namenja vrhunskim fasadam, pa se na predstavlja tudi na spletni strani podjetja, ki se pri nas ukvarja z izdelavo najboljših fasadnih sistemov. Na njihovi spletni strani lahko tudi v obliki slikovnega gradiva vidimo, kaj vse potrebujemo za tako vrhunski fasadni sistem. Na spletu pa je možen tudi ogled video posnetka, kjer si lahko še od bliže pogledamo, kaj pomeni izvajanje fasade na našem izbranem objektu. Tovrstna spletna izkušnja nam bo zagotovo še bolj pomagala, da se odločimo za pravi fasadni sistem.