Najboljši naši peke na vrtu so žari

Žari prihajajo v vseh različnih velikostih in oblikah in skoraj nemogoče je, da ne bi uspeli najti kakšnega, ki nam na bi odgovarjal glede na število ljudi in količino prostora ki ga imamo. Ne glede na to, kaj obstaja na trgu so prav tako vsi žari precej prilagodljivi. Če se odločimo, da ne želimo imeti samo žara, ki deluje na plin, ga lahko nekoliko predelamo in kmalu dobimo žar, ki na eni strani greje direktno na plin, na drugi strani pa recimo na lavo. Vse take modifikacije so nekaj, kar si žari lahko privoščijo, dokler lepo skrbimo za vse kar mora delati, da je žar sploh funkcionalen.

Žari so že dolgo časa eden izmed najbolj priljubljenih načinov kuhinja na prostem med drugim tudi zato, ker so prenosljivi in lahko jih lahko hitro pospravimo ali postavimo v trenutku ko se na primer poslabša vreme, ali pa ga lahko na hitro postavimo takoj, ko se pokaže sonček.

Da lahko pripravljamo hrano zunaj nam lahko omogoča tudi letna kuhinja na terasi

Ne glede na to, kako stvari obračamo letna kuhinja na terasi zagotovo ni nekaj, kar ima lahko prav vsak, predpogoj je to, da sploh imamo teraso in to, da imamo dovolj sredstev in prostora, ter celo želje po tem, da bo letna kuhinja na terasi uporabljena. 

Veliko prepogosto se zgodi, da je na vrtu zgrajen objekt kot je recimo bazen ali dotična letna kuhinja na terasi in potem tega sploh ne uporabljamo. Dobro je, če že prej zelo intenzivno uporabljamo vrt in se šele nato odločimo za to, da bomo zgradili letno kuhinjo, saj s tem preprečimo to, da bi zgradili manjši objekt in nato ta sploh ne bi bil uporabljen. Seveda pa je dobro vedeti, da je letna kuhinja na terasi preprosta za uporabo.