Električne kosilnice za manjše trate

Električne kosilnice je odlična za vse manjše zelene površine, saj boste z njo hitro in enostavno pokosili vsak kotiček vašega vrta. Primerna je tudi za starejše ljudi, ki nimajo več takšne moči, da bi pred seboj potiskali kosilnico navadne velikosti. Njena kompaktnost in lahkost omogoča tudi šibkejšim enostavno košnjo. 

Električne kosilnice starejši pohvalijo tudi zato, ker imajo trpežno plastično ohišje. Kljub temu da je kosilnica je manjša in je primerna le za površine, ki niso večje ko 250m2, je izredno natančna in priljubljena med kupci. Omogočeno ima tudi prilagoditev za višino trave, ki jo bomo posadili in je 

Električne kosilnice imajo pripet tudi košaro za nabiranje pokošene trave. To je izredno praktično, ko moramo na hiter način pokositi in pospraviti. V košaro se lahko nabere velika količina trave, tako da je ne boste potrebovali sproti spraznjevati. Ker so kosilnice na elektriko manjše in manj zmogljive imajo dostopnejšo ceno in so tudi zaradi tega izredno priljubljene. 

Husqvarna 435 na bencinski pogon

Husqvarna 435 je odličen pripomoček za vsak domači vrt ali sadovnjak. Kdor živi v hiši ima navadno okrog nje nasajeno sadno in okrasno drevje, ki mu v poletnem času služi kot senca ter vir okusnega domačega sadja. V kolikor imamo zasajenega veliko drevja, je pomembno, da imamo pri roki tudi dobre pripomočke, s katerimi bomo vsako leto lahko vrt počistili ter ga v jesenskem in spomladanskem času tudi obrezali. 

Husqvarna 435 je enostavna motorna žaga, ki nam bo v pomoč, ko bomo morali obrezati debelejše veje, ki so čez zimo odmrle in drevesu ne služijo več, ampak mi delajo več škode kot koristi. Včasih pa se zgodi, da moramo zaradi bolezni ali kakšnih škodljivih zajedavcev požagati celotno drevo. Pri žaganju moramo biti izredno previdni in  poskrbeti za maksimalne varnostne ukrepe, da se nam med delom ne bi pripetila kakšna neljuba nezgoda.