Bela notranja vrata

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo. Bela barva vrat ostaja klasična. Industrija se temu prilagaja z novimi vzorci in površinami. Izbiramo lahko v celi liniji belih notranjih vrat, novi modeli in nova lakirana površina.

Bela notranja vrata so spet najbolj iskana, zato ni nobeno presenečenje da nastanejo vedno novi modeli. Ni iskana samo bela barva, ampak tudi nove površine v odpornih 3D laminatih. To je rahla hrapava površina v modernih barvah. Bela notranja vrata se zlahka kombinirajo z talnimi oblogami in pohištvom. Poznamo tudi različna polnila kot je polna ali perforirana iverica, satovje in lepljen les. S vsem tem materialom je spekter notranjih vrat vse večji.

Poznamo tudi nove podboje, ki jih namestimo preko starih, kovinskih podbojev. Lesena notranja vrata s kovinskimi podboji, so zelo pogosta v starejših stanovanjskih objektov. Za bolj prehodne prostore pa strokovnjaki priporočajo bela notranja vrata. V bivalni prostor spustijo ogromno naravne svetlobe in optično povečajo prostor.

PVC talne obloge imajo veliko prednosti in so prava izbira za naš bivalni prostor. PVC talne obloge so zelo trpežne in dolgotrajno obstojne. Imajo izjemno visoko trdoto, tudi vzdrževanje in čiščenje je enostavno. Enostavno in hitro je polaganje, ne glede na to, če imamo talne obloge že položene. PVC talne obloge so primerne tudi za zunanje prostore in kopalnice, saj so vodoodporne. Po PVC talni oblogi je hoja neslišna in prijetna, je antistatična in ognjevarna. PVC talne obloge ne bledijo in ne spreminjajo barv.

PVC talna obloga je najbolj prodajana talna obloga na svetu, ponuja vam velik izbor barv, vzorcev in razne imitacije lesa ali kamna.

PVC talne obloge niso primerne samo za notranje bivalne prostore, ampak tudi za prostor izven objekta. Z njimi lahko položimo terase in razne manjše objekte, ki jih postavimo okoli objekta. Naj bo to mali prostor za piknik ali katerokoli druga površina, po kateri ne vozimo.