Izberite kvalitetne in vzdržljive jogi rjuhe

Najbolj pomemben del posteljne opreme so same prevleke, saj imajo te direkten kontakt z našo kožo in lahko v zelo veliko primerih na nek način diktirajo kvaliteto našega spanja in posledično dela življenja. Za tiste, ki pa se vedno znova znajdejo v dilemi, za kakšne prevleke se je najbolje odločiti, pa obstaja nekaj osnovnih smernic.

Dotično, kar se nanaša specifično na jogi rjuhe, je vedno dobro, da če smo v dilemi glede velikosti nekako ostanemo na strani, ki je nekoliko prevelika, saj se bodo jogi rjuhe s časom, ki joh bomo prali in sušili nekoliko skrčile v materialu, in bomo hvaležni za tistih nekaj dodatnih centimetrov, seveda pa to velja samo v primeru, da imamo jogi, ki je nekoliko nestandardne velikosti, ostali se morajo držati predpisanih dimenzij. Prav tako pa moramo biti pozorni na material iz katerih so narejene jogi rjuhe in sicer je najbolje, če se odločimo za kakovosten naraven material, ki je narejen iz goste tkanine, ki pa hkrati pusti telesu, da diha.

Odločite se za udobje in večje prešite odeje 200×220

Velikost prešite odeje 200×220 je nekoliko nestandardna, vendar v bistvu popolnoma smiselna in sicer se tu gre za širšo in podaljšano izvedbo klasične prešite odeje, ki je primerna tudi za uporabo na večjih posteljah, ki so po navadi dovolj velike za pare. Za tiste, ki se odločijo, da bodo zamenjali dve odeji za eno izmed različic prešite odeje 200×220 pa je vredno izreči opozorilo, da bodo verjetno sami ali s partnerjem potrebovali kakšno noč ali dve, da se navadijo na nov način spanja. Tisti, ki so pripravljeni preizkusiti prešite odeje 200×220 pa tega najpogosteje en obžalujejo, saj tovrstna prešita odeja zagotavlja veliko udobja in je ena izmed najboljših izbir za odejo tistim, ki se v spanju veliko premetavajo.