Steklene predelne stene za poslovni prostor 

Predelne stene so dobrodošle prav v vseh objektih, še zlasti pa so priljubljene v poslovnih prostorih. Na tem mestu so vsekakor najbolj zaželene steklene predelne stene. Sicer pa so stene, ki delijo večji prostor na več manjših, lahko narejene že iz drugih vrst materialov.

Vse bolj so priljubljene tudi drsne steklene predelne stene, saj so za uporabo zelo praktične in ne zavzamejo prav nobenega dodatnega prostora. Važno pa je, da so takšne stene narejene iz visoko kakovostnega stekla, ki je odporno tudi na večje sile in morebitne udarce. 

Steklene predelne stene lahko po želji krasijo še kakšni posebej lepi motivi ali vzorci. V poslovnih prostorih je na njih lahko, na primer, logotip podjetja, in sicer v obliki kakovostnih nalepk, ki se jih enostavno namesti in tudi enostavno odstrani. 

Steklene predelne stene se prav tako dobro obnesejo tudi v domačih prostorih. Morda imate doma večji prostor, ki ga na praktičen način želite razdeliti na vsaj dva nekoliko manjša dela. Steklena predelna stena vam bo na videz omogočila več prostora, prav tako pa bo v prostoru tudi več svetlobe, kar je za uporabnike izjemno pomemben dejavnik pri izbiri primernega pohištva.

Barske mize različnih dimenzij 

Barske mize v domačih prostorih navadno postavljate v dnevni prostor. V tem delu doma so izjemno dobrodošle, ker nanje lahko odlagamo različen material. Če ne drugega pa nanje postavljamo dnevni časopis, pijačo in morda tudi kakšen prigrizek. 

Sicer pa je za barske mize značilno, da so nekoliko manjše po velikosti. S tem ne mislimo samo na površino, temveč tudi na njihovo višino. Na trgu so vam na voljo barske mize različnih dimenzij. Ne nazadnje boste med njimi našli tudi takšne, ki so kar precej velike in razdeljene na več delov. Spodnji prostor lahko namenjate za shranjevanje najrazličnejših drobnarij, ki v prostoru sicer ne bi ravno dajale lepega oziroma prijetnega videza.