Servis vozil zagotavlja varno vožnjo

Servis vozil nam omogočajo različne delavnice, ki po celotnem območju Slovenije opravljajo različna dela, ki jih lastniki avtomobilov ne morejo opraviti sami. Na servis se lahko odpravimo zaradi različnih potreb, ki se pojavijo tekom leta. Avtomobil je namreč vsakodnevno obremenjen z vožnjo v službo in nazaj, zato se po določenem številu prevoženih kilometrov velikokrat zgodi, da se pojavi napaka, ki jo lahko odpravimo s pomočjo dobrega serviserja.

Servis vozil nam lahko pomaga pri zamenjavi starega akumulatorja, ki se je po dolgih letih izrabil in ne deluje več optimalno. To navadno opazimo, ko nam avto ne vžge takoj ali pa če obstanemo sredi križišča. Da se izognemo temu neprijetnemu slučaju, je dobro, da nam na servisu vsaj enkrat na leto preverijo delovanje baterije.

Servis vozil nudi tudi nakup in montažo različnih rezervnih delov, ki jih moramo občasno zamenjati. Največkrat so to zavorne ploščice, ki se čez čas obrabijo in pričnejo neprijetno piskati. To je tudi znak, da ne delujejo več dovolj dobro, da bi nam lahko zagotavljale 100% varnost na cesti. Pomembno je, da jih ob prvih znakih takoj zamenjamo in se tako izognemo nesreči.

Testna vozila na voljo za prodajo

Testna vozila so del vsakega avtomobilskega salona. Če želi kupec avtomobil pred nakupom preizkusiti, moramo imeti v salonu na voljo vsaj en model, ki ga lahko stranka natančno preuči ter tudi preizkusi. To kupcu pomaga pri izboru, saj lahko občuti, kakšna je vožnja ter vidi ali bo v takšnem avtomobilu lahko lepo vozil ali ne.

Testna vozila pa so namenjena tudi nakupu. Po določenem času, ko določen avtomobil prevozi dovolj kilometrov, ga salon proda in tako z njim tudi zasluži. To mora storiti dokler je avtomobil še vedno aktualen in zanimiv za kupce. Veliko ljudi se namreč z veseljem kupi testna vozila, ki so kljub uporabi še vedno dobro ohranjena in kvalitetna.