Ford Puma z zelo zmogljivim motorjem 

Ford Puma je bila preverjena z strani neodvisne organizacije za preverjanje varnosti s preskusnimi trčenji EURO NCAP. Ford Puma je dobila najvišjo varnostno oceno in to s petimi zvezdicami.

Ford Puma ima polno inovativnih funkcionalnosti, ki so namenjeni povečanju užitka v vožnji. Nova tehnologija pomaga vozniku pospeševati, zavirati in krmiliti vozilo. Ima prilagodljiv tempomat, sistem za preprečevanje naleta in pomoč pri ohranjanju voznega pasu. Vse te izboljšave so narejene za to, da voznike opozarjajo med vožnjo na morebitne nevarnosti.

Ford Puma ima zelo zmogljiv motor, ne glede na to ali je bencinski, dizelski ali hibridni. Imajo zelo varčno porabo goriva in manj izpušnih plinov, kot drugi motorji.

Ford Puma nam bo vzela dih z svojim videzom in dovršenostjo Notranjost je elegantna, oblazinjena je z usnjem, sprednja sedeža imata tudi ledveno oporo, ter masažne sedeže. Ne smemo pa pozabiti tudi na multimedijo v vozilu. 

Ford Puma ima v vozili skoraj celotni razvedrilni program.

Kakovostni originalni avtodeli 

Originalni avtodeli so mnogo dražji kot ponaredki. Čeprav se potrošniki raje odločijo za ponaredke, na kar vpliva cena so originalni avtodeli le originalni. 

Imamo spletno trgovino, ki prodaja samo Volkswagenove originalne avtodele.

Najbolj znana nemška blagovna znamka vozil je Volkswagen, njena zgodovina sega v leto 1937. Je proizvajalec osebnih in gospodarskih vozil. Aktivno upravljanje valjev za 4 – valjne motorje so uvedli leta 2012, ker zmanjša porabo goriva. Vstavili so ga v Polota.

Delni stirikolesni pogon 4 Motion so vstavili v terenca Tiguan ll AD1 in Toureg lll. Uporabljajo ga ze od leta 1998. V omenjeni spletni trgovini prodajajo več kot milijon originalnih avtodelov. Prodajajo jih celo od starejših modelov, kot so na primer Lupo, ki so ga nehali delati leta 2004. Prednost Volkswagnovih avtodelov je, da jih lahko potrošniki porabijo tudi za Avdija, ki ima mnogo dražje originalne avtodele.

Zagotavljajo, da so vsi originalni avtodeli, da je spletna prodaja najcenejša. Dobava je ravno tako najhitrejša