Vrhunska računalniška oprema za igričarje

Med najbolj zahtevnimi uporabniki računalnikov so gotovo igričarji, saj želijo pri igranju računalniških iger uživati v popolni izkušnji. Tak rezultat lahko ponudijo le zmogljivi računalniki, ki ne bodo imeli težav pri preračunavanju zahtevnih operacij in prikazovanju dinamičnih grafičnih elementov na velikem zaslonu. Zanesemo se lahko le na vrhunsko opremo priznanih znamk – na področju igričarskih računalnikov izstopa serija ASUS gaming izdelkov pod oznako ROG, ki je kratica za Republic of Gamers.

Igričarski prenosniki

ASUS ROG prenosnik je vsekakor idealna izbira za najzahtevnejše igričarje, ki se želijo opremiti z zmogljivim prenosnim računalnikom. Medtem ko prenosniki po zmogljivosti dolgo časa niso veljali za ekvivalentne namiznim računalnikom, so sodobne naprave že tako dovršene, da so te razlike minimalne. Prav ASUS ROG prenosnik je izvrsten primer vrhunskega gaming računalnika, ki se lahko brez težav kosa tudi z bistveno večjimi namiznimi računalniki. Pravzaprav so v teh prenosnikih vgrajene enake komponente kot v namiznih računalnikih, le da so nekoliko prilagojene rešitve za hlajenje. To pomeni, la lahko ASUS ROG prenosnik ponudi povsem primerljivo izkušnjo pri igranju zahtevnih iger. 

Ostala oprema

Med izdelki ASUS gaming pa ne najdemo le prenosnikov, temveč serija ROG vključuje tudi druge privlačne zadeve, po katerih posegajo najbolj zahtevni igričarji. Najbolj izstopajo grafične kartice, ki jih ASUS prilagaja za uporabo v naprednih namiznih računalnikih. Predvsem si lahko obetamo odličnih hladilnih rešitev ter nekoliko višjega tovarniškega takta, piko na i pa dodajo še nekateri bombončki, s katerimi ASUS nadgradi končno uporabniško izkušnjo. Nadalje lahko med ASUS gaming izdelki najdemo razne izdelke s področja računalniške periferije, recimo tipkovnice, miške in slušalke, pa tudi monitorje in drugo pomembno opremo. V vsakem primeru lahko računamo na visoko kakovost in odlično delovanje, saj so te naprave posebej prilagojene najbolj zahtevnim navdušencem nad računalniškimi igrami. Cena teh izdelkov je nekoliko višja, a končna izkušnja investicijo vsekakor upraviči.