Prestižna vrata za najboljši prvi vtis

Le eno priložnost imamo, da na svoje obiskovalce naredimo dober prvi vtis. To velja za vsak prostor, tako za dom kot tudi za poslovne in druge objekte. Na vhodu obiskovalce pozdravijo vrata, ki imajo torej zelo velik vpliv na to, kakšen občutek bodo imeli obiskovalci pri vhodu v naše prostore. Pametno je izbrati dobra vrata, ki bodo tudi to vlogo odlično opravila.

Steklena drsna vrata

Najbolj opazno vlogo pri oblikovanju dobrega prvega vtisa imajo uporabljeni materiali, pri katerih torej ne smemo sklepati kompromisov. Steklo se odlično obnese, saj velja za prestižen material, ki ga je možno na različne načine oblikovati in obdelovati. Poleg tega ima odlične funkcionalne lastnosti, še posebej v kombinaciji z elegantnim drsnim mehanizmom. Tako so pogosto najboljša izbira steklena drsna vrata, ki jih srečujemo v komercialnih prostorih in povsod tam, kjer sprejemamo večje število obiskovalcev.

Steklena drsna vrata so seveda primerna tudi tam, kjer pričakujemo pomembne goste in jih želimo že takoj navdušiti. Za to poskrbijo še napredni električni mehanizmi, ki zagotavljajo brezhibno delovanje vrat.

Električni pomik drsnih vrat

Vrata že na prvi pogled naredijo dober vtis, a tega lahko povsem pokvarijo, če ne delujejo tako, kot bi morala. Če uporabljamo avtomatska vrata, morajo ta delovati brezhibno. Na drsnih mehanizmih pričakujemo brezhibno odpiranje in zapiranje brez cviljenja in preskakovanja. Dobro vzdrževana drsna vodila in kakovostni električni mehanizmi poskrbijo, da avtomatska vrata brezhibno opravljajo svoje delo. Seveda moramo imeti tudi zanesljiv sistem za upravljanje delovanja, običajno uporabimo senzor gibanja, ki samodejno odpira in zapira vrata.

Avtomatska vrata so sicer lahko opremljena še z drugimi funkcijami, ki jih morda lahko izkoristimo za ustvarjanje dobrega prvega vtisa. Vhod recimo opremimo z nadzorno opremo, kot so kamere in domofoni, pametno pa je, da lahko tudi sama električna vrata enostavno upravljamo kar na daljavo.