Pozorno pri izbiri otroških in mladinskih sob

Otroške sobe za najmlajše in za malo večje otroke so kakovostne slovenske sobe domače izdelave iz kvalitetnih materialov.

Nove otroške sobe, narejene po meri so primerne za otroke od leta 0–15 ali še naprej, odvisno od potreb otroka. Bistveno je, da se otrok v njej dobro počuti in, da je prostor zračen, prostoren in dobro uporabljen. Otroške sobe, ki so narejene po meri to omogočijo, saj se velikost pohištva prilagodi glede na dimenzije obstoječega prostora.

Otroške sobe so prvo domovanje mladih bitij in je njihovo najintimnejše okolje v katerem se morajo počutiti varne. Z izbiro nežnih ali igrivih barv, lepega in kakovostnega pohištva in optimalne postavitve osnovnih elementov, lahko ustvarimo prijetno otroško sobo, ki bo najmlajšim omogočila prijetno bivanje v lastnem domu.

Večji otroci imajo drugačne želje in potrebe

Za večje otroke, ko stopijo v fazo odraščanja, otroška soba postane utesnjujoča in otročja, zato so potrebe mladih drugačne od otroških potreb.

V pohištvu Mali princ so na voljo tudi mladinske sobe, ki nudijo dom in zatočišče velikim otrokom, ko ti to še bolj potrebujejo.

Mladinske sobe za fante in punce, eno ali dvoposteljne, velike in majhne so na voljo po naročilu ali že izdelane.

Mladinske sobe s pogradom ali široko posteljo, z vgradnimi ali drsnimi omarami in stopničkami, ki v sebi skrivajo predale za stvari, so ideje za sobo, ki mora ostati intimen kotiček v vseh življenjskih obdobjih.

Z otroškimi in mladinskimi sobami se pohištvo Mali princ ukvarja že vrsto let zato ve, kakšne so potrebe malih in velikih otrok.