Podpora uporabnikom Iveco vozil

Uporabniki gospodarskih vozil znamke Iveco bodo nedvomno zadovoljni z vsestransko podporo, ki jo proizvajalec nudi svojim strankam. Mreža partnerjev je zelo razvejana, tako da ni težko dobiti zanesljivega serviserja na praktično vsaki poti. Iveco Maribor je na primer priljubljen domači servis za operaterje, ki delujejo v štajerski prestolnici, pooblaščeni partnerji pa svoje storitve nudijo tudi v mnogih drugih krajih. Ne samo servisne storitve, tudi Iveco deli so vedno na voljo, ko jih potrebujete. Prav zato so uporabniki Iveco avtobusov in drugih vozil zelo zadovoljni, predvsem pri dolgoročni uporabi, ko se res izkažejo prednosti zanesljivega servisnega partnerja.

Dostopnost servisa

Iveco Maribor je servis, ki ponuja vse storitve za uporabnike Iveco busov. Nadvse pomembne so seveda storitve rednega vzdrževanja, kar je osnova vsakega dobrega servisa in odgovornost vsakega operaterja gospodarskih vozil. A druge storitve pridejo pogosto še bolj do izraza. Iveco Maribor ne deluje le v mestu, temveč poskrbi tudi za tiste uporabnike, ki sicer niso bazirani v Mariboru, a potrebujejo pomoč v tem kraju. Prav to je ena izmed prednosti razvejane mreže Iveco servisov – vedno je možno najti zanesljivega serviserja, ko ga najbolj potrebujemo. Na voljo so originalni Iveco deli, osnovne servisne storitve in tudi določene napredne storitve.

Originalni rezervni deli

Vsak pooblaščeni servis mora imeti na zalogi kakovostne originalne nadomestne dele, ki pogosto zahtevajo menjavo. Iveco deli so na voljo pri mnogih partnerjih, tako da jih je vedno možno dobiti – predvsem seveda takrat, ko pride do kakšne nepredvidene nezgode in je treba nadomestne dele hitro vgraditi.