Napredne storitve samoplačniških zobozdravnikov

V sodobnih zobozdravstvenih ambulantah so nam na voljo najrazličnejše storitve, ki zelo pomagajo zdravju in izgledu zob. Le redke pa krije ustrezno zdravstveno zavarovanje, zato je veliko povpraševanja po samoplačniških storitvah. Te pokrivajo celoten spekter zobozdravstvenih storitev in delajo čudeže, če si jih lahko privoščimo.

Zobna protetika

Protetika je vsekakor med bolj priljubljenimi področji, na katerih delujejo samoplačniški zobozdravniki. Nudijo visoke standarde in kakovostne izdelke, kar je pri vsadkih in drugih rešitvah zobne protetike še kako pomembno. Po teh storitvah bodo povpraševali predvsem tisti, ki iščejo zares kakovostnega izvajalca, ne pa zgolj osnovne rešitve določenega problema.

Zobna protetika prinaša zelo učinkovite rešitve pri vseh mogočih problemih. En manjkajoč zob je zelo preprosto nadomestiti z vsadkom tudi brez rezanja in brušenja, pa tudi celotna proteza na implantatih ne bo predstavljala prevelikega izziva.

Estetsko zobozdravstvo

Pri estetskih posegih prevladujeta beljenje zob in ortodontske storitve. Posebej priljubljena rešitev pri slednjih je Invisalign, nevidni snemni aparat za preoblikovanje zob. Glede na to, da gre za učinkovito sodobno rešitev v samoplačniški ponudbi, bo Invisalign seveda zahteval določeno investicijo, a bodo zato rezultati še toliko bolj neprekosljivi.

Seveda Invisalign ni vse, kar ponujajo estetski zobozdravniki. Že med ortodontskimi storitvami je še veliko izbire, da ne omenjamo storitev beljenja zob. V obeh primerih je v veliko pomoč sodobna tehnologija, ki ne zagotavlja le različnih alternativ za dosego istega cilja, temveč tudi pestro izbiro za tiste, ki iščejo različne rezultate, posledično pa tudi ugodnejše cene. Pravzaprav so cene nekaterih osnovnih estetskih posegov zelo dostopne.