BCS kosilnica z nastavljivimi ročaji

BCS kosilnica je vsestranska odlična naprava, ki jo kupi veliko posameznikov, saj vsakomur omogoča enostavno košnjo in čiščenje zaraščenih predelov okrog hiše, njive ali polja. Če imamo na primer v gozdu parcelo, na kateri že dolgo časa nismo bili, jo bomo morali ob prvem obisku zagotovo temeljito sčistiti, saj se bo na njej razrasla izredno visoka trava, ki jo bomo le stežka pokosili.

BCS kosilnica bo v takem primeru idealen pripomoček, saj nam bo hitro in učinkovito pokosila vse kar bo oviralo naš prehod. Vsakdo, ki ima v lasti travnato ali gozdno parcelo je dolžan, da parcelo vsaj enkrat na leto očisti. Pri pregledu stanja mora odstraniti staro drevje, ki se je posušilo ali odlomilo. Preveriti mora, da parcela ni preveč zaraščena in jo ustrezno počistiti. Le tako lahko naši gozdovi in travniki ostanejo primerno očiščeni.

BCS kosilnica mora biti enostavno vodljiva, saj jo moramo obvladovati tudi na strmih predelih, kjer je resnično težko kositi. Ravno zato je njena oblika in izdelava ključna pri dobro opravljanem delu, ki nas nam ne bo povzročalo bolečin v hrbtu ali v ostalih predelih telesa. Vsi se moramo zavedati, da je naša zdravje na prvem mestu, zato moramo uporabljati takšne delovne naprave, ki nam omogočajo hrbtu prijazen način dela.

BCS kosilnica, ki jo bomo kupili je na voljo v različnih izvedbah in modelih. Nekateri modeli so primerni za gorske in strme predele. To so modeli, ki so najbolj trpežni in nam omogočajo stabilnost ter enostavno vodljivost naprav. Bistvo gorske kosilnice je njeno težišče. To mora biti vgrajeno tako, da nam omogoča košnjo na strminah.

BCS kosilnica naj ima vgrajen tudi invertor smeri, ki poskrbi, da bomo smer vožnje menjali hitro in enostavno. To je velika prednost še zlasti na predelih, kjer ne bomo imeli prostora za običajno zavijanje in nam bo morali pri tem pomagati naša BCS kosilnica.