Zobni implantat

Če ste imeli do sedaj zdrave zobe, ki so bili tudi lepega videza, vam najverjetneje termin zobni implantat ni ravno preveč domač. A ko ste nenadoma izgubili zob, je bil prvi zadetek na spletu, medtem ko ste iskali primerno rešitev, prav zobni implantat.

Zobni implantat ali zobni vsadek je namreč odlična oziroma ena od najboljših rešitev v primeru, ko izgubite zob oziroma več zob hkrati. Vsadek predstavlja vrhunski nadomestek za zobno korenino in ne za celotni zob, kot bi si morda mislil marsikdo med vami.

Zobni implantat mora biti zasnovan iz vrhunskega titana, saj bo le na ta način lahko dobro deloval v vaših ustih in to vrsto let. Pri tem je treba še posebej poudariti, da vstavljanje tovrstnih vsadkov na primerna mesta poteka brez kakršnega koli kirurškega posega in tudi brez bolečin. Vsekakor pa morate pred naročilom na takšen poseg preveriti, ali ste sploh primeren kandidat.

All on 4

Sodobno zobozdravstvo vam omogoča storitve, o katerih so ljudje pred leti lahko samo sanjali oziroma se bi jim vse skupaj zdelo kot znanstvena fantastika. Če bi nekoč izgubili oziroma ostali brez zob, bi vas verjetno prevzela še večja panika kot danes, saj bi se zavedali, da bi morali na nove čakati veliko časa, obenem pa bi morali svojega zobozdravnika zato obiskati neštetokrat.

Danes pa za to obstajajo številne hitre, neboleče in tudi nekomplicirane rešitve, kot je, na primer, all on 4. Če za to storitev še niste slišali, jo lahko najhitreje in tudi najbolj natančno preverite na spletni strani ponudnika, ki vam poleg te rešitve za vaše zobe ponuja še številne druge. Med drugim se lahko pri njem naročite tudi na izdelavo lusk, sploh pa v primeru, če ste z izgledom svojih zob nezadovoljni. Na spletni strani ponudnika vam je na voljo tudi cenik, kjer so cene ta vse storitve, tudi za storitev all on 4.