Eberspacher vam ponuja tudi najzahtevnejše klime

Verjetno ste eden izmed tistih, ki ste se vsaj enkrat v letu zapeljali z javnim prevozom in ugotovili, da je v takšnih primerih klimatska naprava zelo dobrodošla? Nemško podjetje Eberspacher je eden največjih svetovnih razvijalcev sistemov in dobaviteljev izpušne tehnologije, grelcev vozil in klimatskih sistemov avtobusov. Eberspacher je tudi profesionalni partner za inovacije v avtomobilski industriji pri klimatizaciji vozil za posebne namene in v avtomobilski elektroniki.

 

Če ste lastnik transportnih vozil in avtobusov in iščete za vaša vozila kakovostne grelne naprave in klime, potem se zagotovo tudi pri nas lahko obrnete na zastopnike podjetja Eberspacher, ki vam bodo poleg dobave novih izdelkov nudili še možnost nakupa rezervnih delov, montažo in servis tako klimatskih naprav, kot grelnikov vključno v garancijskem roku. Zelo uporabne so tudi Eberspacher spalne klime za tovornjake, ki so v vročih poletnih dnevih za šoferje na dolgih prevoznih linijah še kako pomembne. 

 

Servis hladilnih naprav je potreben vsako leto

 

Marsikdo je mnenja, da je klimatska naprava danes eden najpomembnejših pripomočkov, ki jih potrebujemo za udobno bivanje. Ta nam pomaga ohraniti hišo hladno, ko je zunaj vroče ali obratno, toplo, ko je zunaj hladno. Toda to še ni vse. S filtri nam očiščuje zrak s filtriranjem delcev dima, pršic in neprijetnih vonjev. Nekatere klimatske naprave so tako napredne, da celo prihranijo do 60% električne energije. Ker nam te lahko ob učinkoviti in premišljeni uporabi veliko nudijo, je reden servis hladilnih naprav še kako pomemben.

 

Servis hladilnih naprav pomeni pravilno vzdrževanje klimatske naprave ter redno menjavanje filtrov. Le v tem primeru si boste lahko priskrbeli primerno temperaturo klimatiziranih prostorov, kroženje zraka in primerno vlažnost. Prav tako se z njim zagotovi ustrezna mikrobiološka kakovost, ki v nasprotnem primeru iz nevzdrževane klime pogosto povzroči slab in neprijeten vonj. Vsaj enkrat letno odpeljite klimatsko napravo na reden servis in ji tako zagotovite dolgo življenjsko dobo.