Popravilo stekla na telefonu po akcijski ceni

Popravilo stekla na telefonu se lahko na marsikateremu servisu dobi po zelo ugodni ceni, ki nas ne bo stala preveč denarja. Vsekakor bomo morali za menjavo odšteti vsaj 70 evrov. Cena popravila običajno vključuje pregled in servise telefona, menjavo stekla ter potreben material oziroma nov ekran. Če se bomo odločili za dodatek zaščitnega stekla, pa bomo doplačali še dodatnih 20 evrov. 

Popravilo stekla na telefonu poteka različno hitro. Če je poškodba majhna ali za dodatno plačilo, nam bodo ekran popravili že v enemu dnevu. Če pa so poškodbe bolj kompleksne, bomo na telefon čakali vsaj dva ali tri dni. Najboljši serviserji nam bodo na popravilo nudili tudi garancijo, ki bo trajala vsaj tri mesece. Garancija je za stranke precej pomembna, saj zagotavlja stranki dobro delovanje naprave. 

Popravilo stekla na telefonu mora potekati strokovno in v skladu z vsemi pravili. Serviserji morajo ravnati z napravo izredno previdno in nikakor ne smejo zlorabiti podatkov, ki so na našemu telefonu, saj je to izredno kaznivo. Ker imamo na pametnemu telefonu vse več zaupnih podatkov, se moramo prepričati, da so serviserji resnično profesionalni in vredni zaupanja .

Popravilo iPhone zaradi napake na vhodu za slušalke

Popravilo iPhone je potrebno tudi zaradi napake, ki nam onemogoča, da bi kvalitetno in kakovostno poslušali glasbo. Glasba je izredno pomemben del vseh ljudi in s telefonom jo lahko imamo vedno ob sebi. Ker pa glasbe ne moremo vedno poslušati brez slušalk, ima vsak pametni telefon priložene vsaj ene slušalke preko katerih bomo poslušali svoje najljubše pevce in pevke. 

Popravilo iPhone je torej potrebno takrat, ko opazimo, da slušalke ne delujejo dobro. Velikokrat se zgodi napaka na vhodu, kjer se zaradi udarca ali poškodbe, uniči kakšen vitalen del. 

Popravilo iPhone je takrat nujno, saj bomo le tako lahko slušalke ponovno uporabljali tudi za telefonske pogovore