Ford za osebno in gospodarsko rabo

Od znamke Ford smo že vajeni pričakovati vrhunska vozila za vse vrste voznikov. Nenazadnje gre za enega izmed najpomembnejših pionirjev avtomobilistične industrije, ki še danes v veliki meri narekuje smernice napredka. To dokazujeta dva avtomobila, ki postavljata normo v svojem razredu – Ford Fiesta med osebnimi vozili ter Ford Ranger med gospodarskimi vozili.

Ford Fiesta, avto nove generacije

Nova Fiesta že z letnico 2017 sporoča, da gre za avto nove generacije. Seveda pa gre za model, ki ima že dolgo zgodovino in tudi veliko priljubljenost med najrazličnejšimi uporabniki. Gre za vsestranski avtomobil srednjega razreda, ki se bo prikupil zelo različnim voznikom. Od tistih, ki potrebujejo zanesljiv avto za vsakodnevno vožnjo v službo, do onih, ki od avtomobila zahtevajo bistveno več na daljših potovanjih. Celo družine bodo zadovoljne z udobjem, ki ga prinaša nova Fiesta. Glavna prednost nove izvedbe je v bogati serijsko vgrajeni tehnologiji, ki povsem spremeni občutek vožnje in izkušnjo potovanja. Predvsem je vožnja zelo olajšana, tako da so tudi daljša potovanja sproščujoča, varna in udobna. Ford Fiesta je vsekakor avto, ki si zasluži pozornosti, če izbirate novo osebno vozilo.

Ford Ranger

Na drugi strani najdemo Rangerja, ki predstavlja avtoriteto na področju gospodarskih vozil. Ranger je elegantni poltovornjak, ki se odlično znajde v vseh situacijah, tako na blatnih brezpotjih kot na mestnih ulicah. V prvi vrsti je Ford Ranger namenjen zahtevnejšim gospodarskim uporabnikom, ki bodo znali izkoristiti velik prtljažni prostor in impresivno nosilnost poltovornjaka, piko na i pa tudi v tem primeru dodajo sodobni sistemi.